Патладжани, Патладжани - Йога и здраве, Йога в софия, Спорт, Свободно време, Ащанга йога, Ащанга Виняса йога, Виняса флоу йога, Хатха йога, Сутрешна йога, Интензивна сутрешна йога, Йога за бременни, Йога за деца, Йога за юноши, Индивидуална йога, Тай чи, doTERRA, Организация на събития

Розова йога

Патладжани - Йога и Здраве | Дата: 2017/05/15| Час: 3:14 pm | « / »
Ще споделим една практика с класически йога асани, пренасяйки се в поля от рози. Ще се насладим на аромата , докосването и красотата на Българската роза, грижливо събирана цвят по цвят от десетки български длани за да носят знанието и силата на България.

Йога & Българска роза

Розовата йога е магично сливане с нашата автентична природа и безусловната божествена Любов.

Маслодайната роза освен символ на България, е символ на чистотата и страстта, както небесното съвършенство и земното желание; девствеността и плодородието, смъртта и живота

.

Розата е цветето на богините Изида и Венера, символ на женското начало, което поражда живота. Маслодайната розата е символ на духовното развитие на човека – притежаваща свойството да поглъща и излъчва божествената светлина. Нежният аромат на розовите листенца, съчетан с мъдростта на древните Йоги, ще ви принесе на вълшебно място дълбоко в сърцето, където царува мирът, хармонията, чистата любов и блаженството.

Ще споделим практика с класически йога асани, пренасяйки се в поля от рози. Да се насладим на аромата, докосването и красотата на Българската роза, грижливо събирана цвят по цвят от десетки български длани.

Благодарим от сърце на Жасмина Лейкова родом от Казанлък, която сподели идеята и знанията си за да може да ви направим част от това магическо изживяване.

Дата: 27.05.17г и 28.05.17

Начало: 17:00ч

Ограничен брой места

Необходима е резервация

За резервация: 0889630119

Препоръчително облекло: Бяло или Розово спортно облекло

Продължителност на практиката: 90мин

Планувайте време и за изненади след това.

Цена: 25лв

Цена за ученици/студенти: 20лв

Цената включва 1практика / 90мин. в един от двата дни

Преподавател: Жасмина Лейкова

Обичаме те , България!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС