Патладжани, Патладжани - Йога и здраве, Йога в софия, Спорт, Свободно време, Ащанга йога, Ащанга Виняса йога, Виняса флоу йога, Хатха йога, Сутрешна йога, Интензивна сутрешна йога, Йога за бременни, Йога за деца, Йога за юноши, Индивидуална йога, Тай чи, doTERRA, Организация на събития

СЕТИВЕН ЙОГА УИКЕНД

Патладжани - Йога и Здраве | Дата: 2019/04/25| Час: 7:36 pm | « /

СЕТИВЕН ЙОГА УИКЕНД на яз. ВЪЧА

Това е един необичаен ритрийт, който сравняваме с книга, с роман. Роман, който не описва преживявания, а ги създава в реалния свят. Това е един сетивен роман, който започнахме да “пишем” преди 2 години – ние от ПАТЛАДЖАНИ и Театър на сетивата София / Sensory Theatre Sofia, заедно с тези които се присъединиха досега към нас в това необикновено пътуване. Действието на романа винаги се развива далеч от стреса на големия град, в живописни места, близко до природата – село Костенковци в Габровския балкан, село Лещен в предпланините на Пирин, село Баня в близост до нос Емине. Сцена на действието са винаги уютни къщи , в които духът и тялото могат естествено да влязат в хармония, а сетивата празнуват необичайната комбинация от приготвената с любов здравословна храна, йога практики и изненадващи креативни сесии и сетивни преживявания. Това е един сетивен роман с продължение, чието следващо издание предстои да се случи през месец май.

Да!

Открихме следващото вълшебно място. На 160 км от София, разположено между стръмните склонове на планината, блести голямо изкуствено езеро – язовир Въча. На далечния му бряг, на място, достъпно единствено и само по вода, е кацнал уютен горски дом – Вила Дива, язовир Въча. Никога досега нашето сетивно-йога повествование не ни е отвеждало на толкова приказно място! Предстоят ни три дни за дълбока релаксация, съзерцание и освобождаване на творческата ни енергия чрез йога практики, масажи, каране на лодки из язовира, звукови медитации, вълшебно горско пътуване и специална сетивна вечеря със затворени очи. Запазете си дните от 24 до 26 май, стегнете малко багаж и се пуснете по течението към язовир Въча за четвъртото издание на Сетивния йога уикенд.

Цена 380 лв., в която са включени:

△ Две нощувки във вила Дива, разположена на брега на яз. Въча, до която се стига по вода с лодка. Вилата разполага с места за плаж, обширни веранди и канута на разположение на гостите си.

△ Закуска, обяд и вечеря за всички дни на ритрийта – домашно приготвена от нашия екип вегетарианска кухня.

△ Ежедневни йога практики и терапии от йога студио Патладжани

△ Творчески игри и сетивни преживявания с Театър на сетивата София

!!! Цената не включва транспорт. При необходимост от такъв се свържете с нас.

Сетивният йога уикенд започва на 24 май (петък – официален почивен ден) от 12:00 ч. и завършва на 26 май (неделя) следобед. Местата са ограничени до 16 души. Необходимо е предварително записване на тел. 0889 63 01 19 или тук, както и заплащане на 50% от цената на събитието до 2 дни след резервацията. Останалата част от сумата се заплаща до 20 май по банков път или на място в йога студио „Патладжани”. (гр.София; кв. Манастирски ливади; ул.Българска легия 36 Б).

Банкови данни за превода:

Титуляр на сметката: сдружение “Глобал Вижън Съркъл”

банка: ОББ

IBAN: BG66UBBS80021081159130

Основание за плащане: името ви и Сетивен йога уикенд

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС