Патладжани, Патладжани - Йога и здраве, Йога в софия, Спорт, Свободно време, Ащанга йога, Ащанга Виняса йога, Виняса флоу йога, Хатха йога, Сутрешна йога, Интензивна сутрешна йога, Йога за бременни, Йога за деца, Йога за юноши, Индивидуална йога, Тай чи, doTERRA, Организация на събития

Терапевтична йога

Патладжани - Йога и Здраве | Дата: 2017/05/11| Час: 7:47 pm | / »
Терапевтична йога “ Здраве на гръбначният стълб ”

Терапевтична йога „Здраве за гръбначният стълб“

Терапевтичната йога практика е насочена основно към дискова болест, стари травми, болки в мускулите и ставите, неправилна стойка, гръбначно изкривяване.
Целта ни е да подобрим стойката на тялото, да намалим болката и дискомфорта, да подобрим подвижността на ставите и гръбначния стълб, да повлияем положително на мускулния дисбаланс. Практиката е подходяща за превантивна грижа, дори и да нямате вече съществуваш дискомфорд или проблем, може да посещавате часът за да подпомогнете здравето на вашият гръб.
По време на практиката ще изпълняваме специално подбрани асани и модифицирани асани, които имат лечебен ефект върху нашето тяло. Всеки участващ ще получи лична грижа съобразена с неговата персонална нужда или проблем чрез кинезотерапевтичният подход на Валя.
Заповядайте. Ще се радваме да споделим тази практика заедно.
Практиката се провежда Вторник от 19:00ч и  Петък от 19:30ч. Водещ: Валентина Стоянова и Веселина Костадинова Валидни са карти MultiSport и SportPass Редовни цени: http://www.patlajani.com/ценоразпис/
Тук може да се запознаете с Валя 🙂
За мен

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС